web analytics
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

tel +32 (0)50 62 10 52
E-mail: info@rdfc.be

De elektronische brochure

Elektronische Brochure: Kosten- en Milieubesparend Alternatief"

Als ondernemer wil je natuurlijk je unieke product op een effectieve manier tonen. Maar heb je al eens nagedacht over de kosten en milieu-impact van het produceren en verspreiden van fysieke brochures? Gelukkig is er een goed alternatief: de elektronische brochure.

Gratis en Milieuvriendelijk

In plaats van dure drukkosten en verzendkosten, kan je een e-brochure gratis per e-mail versturen. Je kan zelfs een gepersonaliseerde USB-stick bedenken waarop je de brochure kan laden. Het voordeel hiervan is dat de ontvanger de publicatie kan doorbladeren en de USB-stick kan hergebruiken voor andere doeleinden. Op deze manier blijft je bedrijf ook op langere termijn onder de aandacht.

Bovendien kan je de elektronische brochure op je website plaatsen en enkel de link per e-mail meegeven. Zo hoef je geen bestanden meer te versturen. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend.

Creatieve en Originele Opties

Het mooie van een e-brochure is dat je er creatief mee kan omgaan. Zo kan je de brochure personaliseren door de achtergrond aan te passen en je huisstijl toe te voegen. Je kan zelfs video’s toevoegen om je product nog beter in beeld te brengen.

Een ander voordeel van een e-brochure is dat je het kan blijven aanpassen en verbeteren. Zo kan je foto’s vervangen door bedrijf- of leveranciersvideo’s. Op die manier kan je op een originele manier opvallen bij geïnteresseerden.

Milieubewust Ondernemen

Naast dat het kosten bespaart, kan je met een e-brochure ook een positieve impact hebben op het milieu. Door publicaties elektronisch te bedelen, verminder je het papierverbruik en vermijd je luchtvervuiling door transport.

Klik op onderstaande omslag op de publicatie te opene..

Besluit

Kortom, een elektronische brochure is een kosten- en milieubesparend alternatief voor de traditionele fysieke brochure. Door creatief om te gaan met de mogelijkheden, kan je als bedrijf op een originele manier opvallen bij geïnteresseerden en tegelijkertijd een groene trend steunen. Klik op de cover om een voorbeeld van een elektronische brochure te bekijken en ontdek zelf de voordelen van deze moderne manier van ondernemen

Wat heb ik nodig om je persoonlijke e-brochure te realiseren?

  • de brochure in pdf formaat
  • logo’s en voorbeeld van je huisstijl
  • eventuele video’s die een plaats in de nieuwe versie moeten vinden.