web analytics
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

tel +32 (0)50 62 10 52
E-mail: info@rdfc.be

Teksten schrijven en herschrijven

Teksten schrijven

Waarvoor wordt de tekst gebruikt? Je gaat geen ondersteuning vragen om een liefdesbrief te schrijven … Maar als het gaat om een artikel in een magazine, of de tekst die op je website moet verschijnen. Dat is een ander verhaal.

Lezers zijn lui.

Er is tegenwoordig één zekerheid. Lezers zijn lui en hebben haast. Voor een roman of proza wordt wel moeite genomen. Dat is immers kunst, cultuur. Maar voor een brochure, folder of een web tekst ligt het anders. Eerst wordt de tekst diagonaal gelezen en als er voldoende interesse punten in het oog springen wordt hij helemaal doorgenomen.

Woorden kriebelen

Als je een tekst schrijven beschouwd als het kriebelen van een reeks woorden op een vel papier, reken dan niet op veel resultaat. Als je wilt dat een tekst bijblijft en je hebt niet de gewoonte om te schrijven… laat het dan doen door iemand die ervaring heeft.

Beetje hulp van doen?

Ik kan je helpen met je gedachten stijlvol en op de juiste manier uit te schrijven. Geef me de informatie en het medium waar het moet voor gebruikt worden. Ik zorg binnen de kortste keren voor een bruikbare tekst die zal gelezen worden. 

teksten schrijven en herschrijven